První společný výběh

05.11.2010 22:57

... tak dneska to proběhlo - velké seznamování kluků mazáků s naším benjamínkem a první společná probíhačka ve třech. Na zem deku, WC, pelíšek, zeleninku, jedno morče, druhý morče ... a .... třetí morče. Vše to bylo rychlé, ani jsem je nestíhala sledovat, byl to docela hukot. Naštěstí žádný skřípání na sebe zubama! Trojhlasný bublání, žvatlání, poskakování, očuchávání, statečný značkování všeho - smradu jak ve vopičárně :))), Bertík nezklamal, jak zjistil, že Péťa opět není samička, tak šel s ledovým klidem chroupat mrkev, pak se natáhl do rohu, rozplácnul se, zývnul a odpočíval. Zato Pupík, ten byl jak smyslů zbavenej pořád malýho honil, očuchával, pusinkoval, no nedal mu pokoj. Ale malej není žádný ořezávátko a jasně mu to dával najevo. Takže shrnuto podtrženo - kluci mně překvapili, napoprvé to dopadlo víc než dobře.

Trochu jsem měla strach, aby až půjdou každý do svého vyčištěného bydlíku, nenastal nějaký problém, ale Bertík s Pupíkem pokračovali v soužití jako by nic a Péťa-samotář se doma nadlábnul a spokojeně odpočíval. Žádný zběsilý pískání a "volání rodu".

Pár fotek z celé seznamovací akce je ve FOTOGALERII "První společný výběh" :) https://mukina.webnode.cz/fotoalbum/prvni-spolecny-vybeh/