Co je u nás nového?

28.11.2010 17:05

Tak venku mrzne až praští, doma teplounko, takže našim klukům to až tak nevadí. Sice nemají travičku, ale já jim nějakou vypěstuju v truhlíku. O to víc futrujou seno ;)

Jinak se mají všichni dobře, jsou to pěkní cvalíci, starší už mají skoro kilo, malej skoro půl kila :) - viz. tabulka "naši cvalíci"

Teď o víkendu si užili domácího výběhu (v ohrádce Trixie), dáváme tam společně už všechny kluky dohromady a musím říct, že se snáší moc dobře. Chvilku se prohánějí, pak vzorně papaj z jedný mističky - je to opravdu kouzelný je pozorovat. Ve výběhu byli teď každý den celé odpoledne a myslím, byli spokojení :) Pak se rozešli každý do svých domovů, Bertík s Pupíkem - no to je manželství dokonalý a Peťulka k sobě do boxíku, kde jsem čekala, že bude možná smutnit, ale vrhnul se na seno a pak spokojeně usnul - žádnej smutek.

Společné fotky mají tady v albu "Druhý společný výběh" a Peťulka má nové fotečky v albu "Péťa - 2. měsíce". Ten dostal nový domeček, měl z něj obrovskou radost, vevnitř se byl podívat snad jen 2x, jinak (jak jsem předpokládala) svůj volný čas tráví válením "na střeše", má tam složený ručníček a prostě príma pozorovatelnu :)

Péťa je taky docela potvůrka rozmazlená - když mu udělám na zemi deku, ohrádku ... tak tam stojí v rohu jak zařezanej a skoro se nehne. Prostě nejradši lítá po sedačce, a to tam u něj ještě musím sedět - jinak si mně "vypíská" - to pak prolejzá mezi nohama, lítá jak šílenej, tu hupne na mně, pak letí zas pryč, skáče u toho a občas zatřepe ušima, a jak je nahatej, tak to vydává takovej plácavej zvuk - manžel tomu říká "vrtulník" :DDD. Je to prostě velice společenské a neustrašené zvířátko.